ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έγκαιρη παρέμβαση τερμάτισε παρανομία σε Τ/κ τεμάχιο' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έγκαιρη παρέμβαση τερμάτισε παρανομία σε Τ/κ τεμάχιο' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η έγκαιρη παρέμβαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, τερμάτισε την παρανομία και την καταστροφή, που εξελισσόταν στην κοινότητα Μαρωνίου.

Με ανακοίνωση του το Κίνημα «μετά από καταγγελίες κατοίκων Μαρωνίου, που αφορούσε λειτουργία παράνομου «Πράσινου Σημείου» και ανεξέλεγκτη ρίψη παντός είδους αποβλήτων σε τουρκοκυπριακό τεμάχιο, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ήταν από την αρχή δίπλα στους κατοίκους, προβαίνοντας σε πιέσεις έναντι των αρμόδιων αρχών για τον τερματισμό της παρανομίας και την πλήρη αποκατάσταση του χώρου».

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «μετά από τα δυναμικά διαβήματα μας, αλλά και την έγκαιρη ανταπόκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος, όπως έχουμε πληροφορηθεί, πλέον ο χώρος έχει αποκατασταθεί, έχει απομακρυνθεί ο τεράστιος όγκος αποβλήτων και λαμβάνονται πλέον μέτρα, για την αποφυγή περαιτέρω αλόγιστης ρίψης αποβλήτων».

«Συνεπώς, αξίζει να σημειωθεί πως με τον ρυθμό που ο ανοιχτός χώρος που δεχόταν όλα αυτά τα επικίνδυνα απόβλητα έχει προστατευτεί, αποφεύχθηκαν οι όποιες αρνητικές και μη ανατρέψιμες επιπτώσεις θα προκαλούνταν στην περιοχή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top