ΕΝΤΟΝΕΣ αντιδράσεις για την μεταγραφή Ρονάλντο στην Γιουβέντους

ΕΝΤΟΝΕΣ αντιδράσεις για την μεταγραφή Ρονάλντο στην Γιουβέντους

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η φήμη (που όπως όλα δείχνουν, θα γίνει πραγματικότητα) ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους. Και όχι με την καλή έννοια. 

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων της Fiat (ιδιοκτησίας της οικογένειας Ανιέλι) είναι έξαλλη με την απόφαση της διοίκησης να αποκτήσει τον Πορτογάλο άσο και κατά συνέπεια να ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. 

«Μετά τον Ιγκουαΐν, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι ντροπή» δηλώνει ο Τζεράρντο Τζιανόνε, επί 18 χρόνια μηχανικός στην παραγωγή και συμπληρώνει: «Οι εργαζόμενοι της Fiat δεν έχουν δει αύξηση τα τελευταία 10 χρόνια. Ο μισθός του Κριστιάνο θα μπορούσε να δώσει αύξηση 200 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους. Αντίθετα έχουμε χάσει λόγω του πληθωρισμού το 10,7% των εσόδων μας το οποίο δεν έχει καλυφθεί. Και η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ξοδεύει 126 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο σε χορηγίες από τις οποίες τα 26,5 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην Γιουβέντους».

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.