ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Λ/ΚΑΣ: Αποκαλύψεις από Ε/κ επιχειρηματία - «Ήθελα μόνο να νομιμοποιήσω την παρανομία του εστιατορίου»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Λ/ΚΑΣ: Αποκαλύψεις από Ε/κ επιχειρηματία - «Ήθελα μόνο να νομιμοποιήσω την παρανομία του εστιατορίου»

Συνεχίστηκε την Παρασκευή (6/7) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου η ακροαματική διαδικασία στην υπόθεση στην οποία ο Λευτέρης Εμπεδοκλής, Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας, κατηγορείται για κλοπή από δημόσιο λειτουργό, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

Κατά τη διαδικασία συνεχίστηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου η αντεξέταση του παραπονούμενου, Ελληνοκύπριου επιχειρηματία μόνιμου κάτοικου Λονδίνου, Θεοδόση Χρυσοστόμου.

Ερωτηθείς για τη συνάντηση της 20ης Μαϊου 2016 στο γραφείο του τότε Αντιδημάρχου Λάρνακας με τον κατηγορούμενο, ο μάρτυρας είπε ότι εκείνη την ημέρα «κατάλαβα ότι ο Δημοτικός Γραμματέας με γέλασε και έπρεπε να πάρω μία απόφαση για το τι θα κάνω στη συνέχεια, εάν δηλαδή έπρεπε να πάρω το δρόμο της δικαιοσύνης ή να τσακωθώ μαζί του και να χάσω τις 35 χιλιάδες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE