ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ – ΜΑΜΜΑΡΙ: Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ – ΜΑΜΜΑΡΙ: Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα

Έπειτα από μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, με βάση δικαστικού εντάλματος προχώρησε στην σύλληψη δύο προσώπων, για την υπόθεση έκρηξης βόμβας σε όχημα 56χρονου.

Συγκεκριμένα, μετά την εξασφάλιση μαρτυριών από την Αστυνομία, έγιναν έρευνες στις οικίες των δύο προσώπων, όπου εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο ένας εκ των υπόπτων, ενώ στην συνέχεια φόρεσε χειροπέδες και το δεύτερο πρόσωπο.

Στην οικία του πρώτου συλληφθέντα, εντοπίστηκαν δύο μοτοποδήλατα, για τα οποία η Αστυνομία διεξάγει έρευνες ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κλοπιμαία.

Στον χώρο που διαμένει το δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη, εντοπίστηκαν εξαρτήματα μοτοσικλετιστών και πινακίδες, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για κλοπιμαίες.

Ο δεύτερος συλληφθέντας, αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση που αφορά την έκρηξη βόμβας σε όχημα 56χρονου, ωστόσο επανασυνελήφθη για την κλοπή των πινακίδων.

Θυμίζουμε ότι, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 3.10π.μ. τα ξημερώματα, στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στο δρόμο, έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του.

Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκε το ThemaOnline, ο εκρηκτικός μηχανισμός (τύπου υδροσωλήνα) τοποθετήθηκε στη θέση του συνοδηγού του οχήματος, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η οροφή του διπλοκάμπινου. 

Κομμάτια από το αυτοκίνητο κατέληξαν δεκάδες μέτρα μακριά και σε αυλές γειτονικών σπιτιών. 

Επιπλέον, υπάρχει μαρτυρία ότι η έκρηξη ακούστηκε μέχρι και τον Αρχάγγελο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE