Ανανέωσαν οι Μέρτακκας και Ανδρέου

Ανανέωσαν οι Μέρτακκας και Ανδρέου

Στην ΕΝΠ θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα, οι Λευτέρης Μέρτακκας και Κρίστης Ανδρέου…

Οι δύο ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη νεοφώτιστη ομάδα της Α’ κατηγορίας υπέγραψαν τα συμβόλαια ανανέωσης τους, με την ομάδα του Παραλιμνιού.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Λευτέρη Μέρτακκα και Κρίστη Ανδρέου.

Η οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου θέλει να ευχαριστήσει τους δυο ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους την περσινή χρονιά και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE