ΛΑΡΝΑΚΑ: Aποτσίγαρο προκάλεσε φωτιά σε κρατικό δάσος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Aποτσίγαρο προκάλεσε φωτιά σε κρατικό δάσος

Πυρκαγιά που φαίνεται να προκλήθηκε από αποτσίγαρο προκλήθηκε στο κρατικό δάσος Αλέξιγρος την Πέμπτη 5/7.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφέρεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4:10 το απόγευμα  στα πρανή του δρόμου Κλαυδιά – Αλεθρικό, παρά το κρατικό δάσος Αλέξιγρος.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 15 λεπτά αργότερα, αφού έκαψε 300 m2 παρόδιας δασικής βλάστησης και  ξηρά χόρτα.

Για την κατάσβεσή της  εργάστηκαν  συνολικά 10 άνδρες του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ  με 4 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και το ένα αεροπλάνο του Τμήματος και ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE