'Κλείδωσε' η θέση του πρωινού του ΡΙΚ

'Κλείδωσε' η θέση του πρωινού του ΡΙΚ

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και από την ερχόμενη σεζόν στο τιμόνι του πρωινού του ΡΙΚ θα βρίσκεται η μελαχρινή καλλονή. 

Η Ελπίδα Ιακωβίδου αναλαμβάνει το τιμόνι του πρωινού του ΡΙΚ. Μαζί της θα βρίσκεται ο Θεόδωρος Κουλαππής σε ένα πρωινό μαγκαζίνο που θα ανανεωθεί πλήρως και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που μέχρι πρότινος παρακολουθούσαμε από την συχνότητα του κρατικού καναλιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline η Ελπίδα Ιακωβίδου αποχωρεί από τα καθήκοντά της στο Τμήμα Διοίκησης και θα ασχολείται εξολοκλήρου με την εκπομπή που αναλαμβάνει με σκοπό να ανακάμψουν τα νούμερα στην πρωινή ζώνη του ΡΙΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE