Workshop Capturing Landscapes: Πράσινος Τοίχος στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Workshop Capturing Landscapes: Πράσινος Τοίχος στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου μαζί με τους φοιτητές του Προγράμματος Αρχιτεκτονικής μεταμορφωσαν τον “Πράσινο Τοίχο”του Πανεπιστημιου με εικαστικές παρεμβάσεις αναπαριστώντας το Κυπριακό Τοπίο και εισάγοντας το στοιχείο του ξηρού τοπίου “Xeroscape”.

Η κατασκευή προέκυψε σε συνέχεια μιας σειράς εργαστηριακών ασκήσεων και ψηφιοποίηση αυτών.

Ο συντονισμός του workshop έγινε από την Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Νεάπολις Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, ενώ βασικός συντελεστής του ήταν Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Σοφια Βυζοβίτη.

Τους φοιτητές επίσης κατεύθυναν οι κ. Ήβη Δόβα και Αγγελική Σιβιτανίδου, Λέκτορες του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθώς και οι Cristina Musacchio και Declan Rafferty ως επισκέπτες καθηγητές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE