ΣΠΑΝΙΟ! Ο Ματ αποθεώνει μεταγραφή ΑΛΛΗΣ κυπριακής ομάδας – PICS

ΣΠΑΝΙΟ! Ο Ματ αποθεώνει μεταγραφή ΑΛΛΗΣ κυπριακής ομάδας – PICS

Ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης ανακοινώθηκε από την Πάφο και τον αποθέωσε ο πρώην συμπαίκτης του, Ματ Ντάρμπισαιαρ.

Ο Φιλιώτης, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από την Ομόνοια, αποχώρησε με το τέλος της περασμένης σεζόν και πλέον θα είναι μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Με αφορμή λοιπόν την μεταγραφή του, ο πρώην συμπαίκτης του και φίλος του, Ματ Ντάρμπισαιαρ τον αποθέωσε.

«Συγχαρητήρια Φιλιωτη! Ένας από τους πιο δουλευταράδες παίκτες που συνάντησε. Συνέχισε την σκληρή δουλειά και να έχεις μια εξαιρετική σεζόν», έγραψε ο Άγγλος και ο νεαρός αμυντικός τον ευχαρίστησε και τόνισε ότι ήταν ευχαρίστηση για αυτόν που συνεργάστηκε μαζί του.

Δείτε την ανάρτηση του Ματ και την απάντηση του Φιλιώτη:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE