Θα γίνει το «έλα να δισ.» την Παρασκευή στη Βουλή

Θα γίνει το «έλα να δισ.» την Παρασκευή στη Βουλή

Το σχέδιο παραχώρησης κρατικών εγγυήσεων προς την Ελληνική Τράπεζα, τα κυβερνητικά νομοσχέδια για βελτίωση του πλαισίου αντιμετώπισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ), αλλά και σχετικές προτάσεις νόμου από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, θα είναι τα αποκλειστικά θέματα που θα συζητηθούν στην Ολομέλεια την ερχόμενη Παρασκευή.

Η ατζέντα που καθορίστηκε σε διαβουλεύσεις των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Βουλής, θα οριστικοποιηθεί στη αυριανή σύσκεψη αρχηγών ή εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων υπό τον Δημήτρη Συλλούρη. Τα περίπου πενήντα θέματα που βρίσκονταν στην ατζέντα θα μετατεθούν σε επόμενη συνεδρία.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE