Α/ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ – ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Είχε ‘Άγιο’ ο οδηγός που εγκλωβίστηκε στο όχημα

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ – ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Είχε ‘Άγιο’ ο οδηγός που εγκλωβίστηκε στο όχημα

Άγιο είχε ο οδηγός του οχήματος το οποίο ανατράπηκε μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (04/07) στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Λάρνακας στο ύψος τους δημοτικού κολυμβητηρίου.

Κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Τροχαία, δυο οχήματα ενεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, να ανατραπεί και ο οδηγός του να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής όπου και απεγκλώβισαν τον άντρα οδηγό. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 12:50  το μεσημέρι της Τετάρτης (04/07).

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE