Η Εύα Κυριάκου και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Εύα Κυριάκου και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Εύα Κυριάκου με μια ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου. 

Η σύντροφός του Πρόεδρου του ΕΛΑΜ την Τετάρτη, 4 Ιουλίου, ανήρτησε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τον Χρίστο Χρίστου και μιλώντας με θαυμασμό, αγάπη και εκτήμηση για τον σύντροφό της ανακοινώνει τον επικείμενο γάμο τους. 

Όπως έγραψε η Εύα Κυριάκου στα social media: "Σε λίγο καιρό παντρεύομαι τον άνδρα των ονείρων μου. Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που γνώρισα. Βοηθά τον κόσμο, έχει μεγάλη καρδιά. Ο,τι και να γίνει πάντα θα σε υποστηρίζω, πάντα θα είμαι δίπλα σου, όπως είσαι κι εσύ".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.