Πόζαρε με τον πρόεδρο και παράγοντες της νέας του ομάδας ο Καπαρτής! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πόζαρε με τον πρόεδρο και παράγοντες της νέας του ομάδας ο Καπαρτής! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στον Εθνικό Άχνας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Βαλάντης Καπαρτής…

Ο μέχρι πρόσφατα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, έκανε αποδεκτή την πρόταση του προσφυγικού συλλόγου και το πρωί της Τετάρτης (4/7), έδωστε τα χέρια και φωτογραφήθηκε μαζί με τους παράγοντες της νέας του ομάδας.

Μάλιστα ο Καπαρτής την σχετική φωτογραφία την δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και στο σχόλιο του, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων στάζοντας «μέλι»  τους ανθρώπους του Εθνικού Άχνας που έδειξαν ενδιαφέρον γι αυτόν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE