ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Σφοδρά παράπονα πολιτών για TaxisNet – «Εν απαντούν σε κανένα» - Τι αναφέρει το Τμήμα

ΚΥΠΡΟΣ: Σφοδρά παράπονα πολιτών για TaxisNet – «Εν απαντούν σε κανένα» - Τι αναφέρει το Τμήμα

Παράπονα για μη εξυπηρέτησή τους από το τηλεφωνικό κέντρο του TaxisNet εκφράζουν πολλοί φορολογούμενοι πολίτες, με το Τμήμα να αναφέρει πως καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Δέκτης πολλών παραπόνων από φορολογούμενους πολίτες έγινε το ThemaOnline, το τελευταίο διάστημα.

Παράπονα που αφορούσαν την μη-εξυπηρέτησή τους, από το τηλεφωνικό κέντρο του TaxisNet, είτε λόγω κρατημένων γραμμών, είτε επειδή τα συνεχή τηλεφωνήματά τους έμεναν αναπάντητα καθώς στο τηλεφωνικό κέντρο υπήρχαν μόλις δυο κοπέλες για να εξυπηρετούν το κοινό, όπως ανέφερε σε παλαιότερο δημοσίευμά του το ThemaOnline.

«Ήβρα 13 τηλέφωνα που το διαδίκτυο τζιαί εν απαντούν σε κανένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThemaOnline πολίτης.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με το Τμήμα, μας λέχθηκε πως το αρμόδιο τμήμα του TaxisNet, μεταφέρθηκε πρόσφατα στο Τμήμα Φορολογίας, όπου το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο, στελεχώνεται από ένα άτομο, το οποίο είναι αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του κοινού σε θέματα που αφορούν το TaxisNet, αλλά και από τρία ακόμη άτομα τα οποία εργάζονται στο Τμήμα Φορολογίας και παράλληλα απαντούν τα τηλεφωνήματα των φορολογουμένων πολιτών.

Τα πιο πάνω ζητήματα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τέθηκαν εσωτερικά ενώπιον των αρμόδιων Τμημάτων ζητώντας περισσότερα άτομα για καλύτερη στελέχωση του κέντρου.

Πέραν τούτου, μας λέχθηκε πως καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια για βοήθεια του κοινού και βελτίωση της εξυπηρέτησης του, ενώ οι υπάλληλοι παρακολουθούν σωρεία σεμιναρίων για την εκπαίδευσή τους και την καλύτερη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους.

Όσον αφορά τα παράπονα του κοινού, αρμόδιο πρόσωπο ανέφερε στο ThemaOnline, πως «πάντα θα υπάρχουν άτομα τα οποία είναι δυσαρεστημένα από την εξυπηρέτηση του Τμήματος είτε επειδή δεν τους απάντησαν, είτε επειδή ήταν κρατημένοι». Ενώ παράλληλα μας ανέφερε πως «μπορεί να σου μιλούν και μια ώρα» και να μην μπορεί ο εκάστοτε υπάλληλος να εξυπηρετήσει περισσότερα άτομα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παράλληλα λειτουργούν και τα επαρχιακά τηλεφωνικά κέντρα, στα οποία μπορεί να αποταθεί το κοινό για αποσυμφόρηση του κεντρικού τηλεφωνικού κέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι φορολογικές δηλώσεις στην Κύπρο – «Ετοιμοπόλεμοι» στο TaxisNet δήλωσαν στο BN

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top