Toυς βάζει πίεση το φιλικό «χαστούκι»…

Toυς βάζει πίεση το φιλικό «χαστούκι»…

Έκλεισε με βαριά ήττα ο Απόλλωνας το πρόγραμμα φιλικών, πριν την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της χρονιάς (Διαβάστε ΕΔΩ λεπτομέρειες). 

Συνηθίζουμε να λέμε, ότι δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά ο κάθε προπονητής, όταν είναι τόσο επιρρεπής σε λάθη η ομάδα του, φυσιολογικά προβληματίζεται. 

Παίζει φυσικά ρόλο, το ότι ακόμα είναι βαριά τα πόδια των παιχτών, από την σκληρή προετοιμασία στην Αυστρία. 

Μάλλον δεν θα το παραδεχθούν δημόσια, αλλά το χθεσινό φιλικό «χαστούκι», βάζει πίεση σε αυτούς που χειρίζονται τα ζητήματα προγραμματισμού, να ολοκληρώσουν σύντομα κάποιες κινήσεις. 

Μην αποκλείσετε τελικά το ενδεχόμενο, να προκύψουν μετεγγραφικές ανακοινώσεις αύριο-μεθαύριο κι όχι την άλλη εβδομάδα. 

Η γνωστοποίηση προσθήκης νέων μελών σε μια ομάδα, πολλές φορές αλλάζει και τη ψυχολογία του κόσμου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE