ΠΕΡΙΕΡΓΑ πράγματα με Ντουρίς!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ πράγματα με Ντουρίς!

Όταν έγινε λόγος για οριστική συμφωνία με τους Ρώσους της Όρενμπουργκ για τον Ντουρίς, είχε γραφτεί ότι θα καταβάλει 300 χιλιάδες ευρώ η Ανόρθωση. 

Τη περασμένη Δευτέρα έσκασαν μύτη πληροφορίες, ότι μπήκε στο κόλπο κι άλλη ομάδα (δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ξεκάθαρα πως ήταν ο ΑΠΟΕΛ) για τον Σλοβάκο σέντερ φορ. 

Τα τελευταία ρεπορτάζ (τα χθεσινά), λένε ότι η διοίκηση της Κυρίας, θα χρειαστεί να πληρώσει πολύ περισσότερα λεφτά στους Ρώσους, για να μην «απολέσει» τον killer της. Μιλούν για ποσό, λίγο πιο πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Δεν ξέρω πως εισπράττεται εσείς, αυτή την σημαντική αύξηση των απαιτήσεων της Όρενμπουργκ, αλλά για μένα… φαντάζουν λίγο περίεργα τα πράγματα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE