ΠΑΦΟΣ: Ταραχή στο αεροδρόμιο Πάφου – Συνελήφθη 46χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ταραχή στο αεροδρόμιο Πάφου – Συνελήφθη 46χρονος

Στη σύλληψη 46χρονου άνδρα προχώρησε η Αστυνομία, όταν πήδηξε από την περίφραξη του αεροδρομίου για να προλάβει την πτήση του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης 04/07, άνδρας πήδηξε από την μεταλλική περίφραξη του αεροδρομίου Πάφου.

Όπως αναφέρεται, ο 46χρονος αλλοδαπός άνδρας ταξίδευε από την Κύπρο προς την Κρακοβία μαζί με την οικογένειά του, το πρωί της Τετάρτης.

Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο, ο 46χρονος Ουκρανός άφησε την οικογένειά του και πήγε να σταθμεύσει το όχημα ενοικιάσεως που οδηγούσε, σε παρακείμενο χώρο.

Η πύλη όμως της πτήσης του εν λόγω άνδρα έκλεισε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, και φοβούμενος πως δεν θα προλάβει την πτήση του, πήδηξε από την περίφραξη για να φτάσει στο αεροπλάνο.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν για το αδίκημα της παραβίασης των μέτρων ασφάλειας του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!