ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονος έκοβε βόλτες μόνος του σε πολυσύχναστο δρόμο - «Δεν είναι η πρώτη φορά»

ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονος έκοβε βόλτες μόνος του σε πολυσύχναστο δρόμο - «Δεν είναι η πρώτη φορά»

Παιδί πέντε χρόνων έφυγε από την οικία του και περιπλανιόταν σε δρόμο με κίνδυνο να παρασυρθεί από οχήματα.

Σε παρακαμπτήριο δρόμο του τελευταίου κυκλικού κόμβου Λεμεσού, προς το Λιμάνι της πόλης, εθεάθη γύρω στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 04/07, να περιπλανιέται ασυνόδευτο 5χρονο παιδί.

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, γυναίκα εντόπισε το παιδί και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και παρέλαβαν τον μικρό.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 5χρονος έφυγε από την οικία του και περιπλανιόταν στους δρόμους, ενώ όπως ανέφερε πρόκειται για παιδάκι με ειδικές ανάγκες.

Για το πιο πάνω περιστατικό, ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.