ΚΥΠΡΟΣ: «Χτυπά» 40αρια ο υδράργυρος

ΚΥΠΡΟΣ: «Χτυπά» 40αρια ο υδράργυρος

Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες.

Την Τετάρτη 04/07, µετά την διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι, µέτριοι και τοπικά στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια παράλια µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς και αρχικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια λίγο ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη 05/07, την Παρασκευή 06/07 και το Σάββατο 07/07, ο καιρός θα κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή πτώση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE