Απεργoύν οι πιλότοι της Ryanair στις 12 Ιουλίου

Απεργoύν οι πιλότοι της Ryanair στις 12 Ιουλίου

 Οι πιλότοι της Ryanair, μέλη του ιρλανδέζικου εργατικού συνδικάτου, προκήρυξαν απεργία για τις 12 Ιουλίου, αφού, σύμφωνα με τη συνδικαλιστική οργάνωσή τους η αεροπορική εταιρεία δεν ικανοποίησε τα αιτήματά τους αναφορικά με νέες εργασιακές πρακτικές.

Οι πιλότοι της Ryanair που έχουν δικαίωμα ψήφου σε μια ψηφοφορία του συνδικάτου Forsa/IALPA, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται οι εξωτερικοί συνεργάτες, ψήφισαν συντριπτικά υπέρ της 24ωρης απεργίας την άλλη εβδομάδα.

Το συνδικάτο τόνισε ότι ανέφερε στην Ryanair ότι θα την ενημερώσει εν ευθέτω χρόνω για περαιτέρω απεργίες, σημειώνοντας ωστόσο ότι παραμένει διαθέσιμο και πρόθυμο να συμμετάσχει σε συζητήσεις για τα θέματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της απεργιακής κινητοποίησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE