Στην Κροατία οι δύο ρεφ – Τι σημαίνει αυτό για Λούκα Σωτηρίου

Στην Κροατία οι δύο ρεφ – Τι σημαίνει αυτό για Λούκα Σωτηρίου

Οι Δημήτρης Μασιάς και Λούκας Σωτηρίου θα πάνε μαζί στην Κροατία στις 19 Ιουλίου για να διαιτητεύσουν επαναληπτικό παιχνίδι Γιουρόπα Λιγκ.

Ως γνωστό ο Λούκας δεν είναι διεθνής όμως δικαιούται να διαιτητεύσει παιχνίδια ως 4ος. Εξάλλου και πέρσι έδωσε το παρών του σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (πήγε Κρασνοτάρ) και έτσι και φέτος θα πάει Κροατία.

Αυτό σημαίνει πως ίσως φέτος να ήρθε η στιγμή ο Σωτηρίου να γίνει διεθνής και να αντικαταστήσει τον Λεόντιο Τράττο στη λίστα με τους διεθνής διαιτητές που εκπροσωπούν την Κύπρο στο εξωτερικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE