ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: 'Έμπρακτη' στήριξη του ΔΗΣΥ - Καταθέτει μεγάλο ποσό

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: 'Έμπρακτη' στήριξη του ΔΗΣΥ - Καταθέτει μεγάλο ποσό

Έμπρακτη στήριξη φαίνεται να δείχνει ο Δημοκρατικός Συνεργατισμός στον Συνεργατισμό σύμφωνα με ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος του κόμματος «διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι οι καταθέσεις στον Συνεργατισμό δεν κινδυνεύουν».

Έτσι θέλοντας να δείξει ότι τα λόγια θα πρέπει να συνδέονται από πράξεις αποφάσισε να μεταφέρει ένα ποσό μισού εκατομμυρίου ευρώ που είναι είναι προϋπολογισμένο για την μισθοδοσία και άλλα έξοδα του κόμματος μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Κατάθεση Δημοκρατικού Συναγερμού στον Συνεργατισμό – Τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι οι καταθέσεις στον Συνεργατισμό δεν κινδυνεύουν.

Αναγνωρίζουμε όμως ότι τα τελευταία χρόνια η κοινωνία αντιμετωπίζει με δυσπιστία την πολιτική και τα κόμματα.

Γι' αυτό και τα λόγια θα πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με μια συμβολική αλλά ουσιαστικού χαρακτήρα ενέργεια θα μεταφέρει σχεδόν όλο το διαθέσιμο ποσό που έχει σε άλλη τράπεζα σε λογαριασμό στον Συνεργατισμό. Πρόκειται για ποσό μισού εκατομμυρίου ευρώ, που είναι προϋπολογισμένο για την μισθοδοσία και άλλα έξοδα του κόμματος μέχρι το τέλος του έτους.

Η κατάθεση του ποσού θα γίνει αύριο το πρωί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top