Τράπεζες: Επιλύουν το πρόβλημα των εγγυητών και των εγκλωβισμένων αγοραστών - Τι θα ισχύει

Τράπεζες: Επιλύουν το πρόβλημα των εγγυητών και των εγκλωβισμένων αγοραστών - Τι θα ισχύει

Ένα πρόβλημα πέντε χρόνων, που αφορά τους εγγυητές και τους εγκλωβισμένους αγοραστές, δεσμεύτηκε να επιλύσει ο Σύνδεσμος Κυπριακών Τραπεζών, μεταφέροντας την προφορική του διαβεβαίωση ότι δεν θα εγείρει νομικά κωλύματα στη διευθέτηση των δυο προβλημάτων.

Οι διαβεβαιώσεις δόθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Χριστάκη Πατσαλίδη, στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών. Η απαίτηση της επιτροπής τέθηκε ως αντιστάθμισμα της ψήφισης των κυβερνητικών νομοσχεδίων για επιτάχυνση της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ).

«Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνει ο τόπος και η Βουλή και εμείς πρέπει με τη σειρά μας να συνεισφέρουμε», ανέφερε ο κ. Πατσαλίδης μιλώντας στην Επιτροπή, προσθέτοντας ότι το ΔΣ του Συνδέσμου τον εξουσιοδότησε να μεταφέρει τη δέσμευση αυτή.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE