Ετοίμασε και αυτός την βαλίτσα του κι έρχεται Κύπρο για Ομόνοια! – PIC

Ετοίμασε και αυτός την βαλίτσα του κι έρχεται Κύπρο για Ομόνοια! – PIC

Ο Μεξικανός μέσος της Ομόνοιας, Χόρχε Ενρίκεζ, ολοκλήρωσε τις διακοπές του και ανυπομονεί να έρθει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Δείτε το ποστάρισμα του:

«Έρχομαι! Με τη βαλίτσα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και στον κάθε ένα ξεχωριστά που πάντα με υποστηρίζει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE