ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στις φυλακές η μητέρα που δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στις φυλακές η μητέρα που δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της

Στις φυλακές μετά από σχεδόν ένα μήνα θεραπείας στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν με βρογχοπνευμονία οδηγήθηκε και πάλι η Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί, η οποία είναι ύποπτη για το φόνο του 7χρονου γιου της, Ερτζιάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», η ύποπτη θα συνεχίσει τη θεραπεία της στις φυλακές ενώ σε δηλώσεις του ο διευθυντής του νοσοκομείου Μπουλέντ Ντιζνταρλί είπε ότι η Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία της και τη Δευτέρα 02/07 οδηγήθηκε στις φυλακές όπου για περίοδο 15 ημερών θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του 7χρονου γιού της Ερτζιάν,  στις 28 Μαΐου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.