ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνουν δυο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνουν δυο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σε εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, τμηματικά από την Αλάμπρα μέχρι και τον κυκλικό κόμβο πλησίον του ΓΣΠ, στην Λευκωσία, θα προχωρήσει το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, οι οδικές εργασίες θα αρχίσουν το βράδυ της Τρίτης 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου, 2018.

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 20:00 ώρα το βράδυ και θα διακόπτονται στις 06:00 το πρωί της επομένης, κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μέρες κατά τις οποίες δεν θα διεξάγεται οποιαδήποτε οδική εργασία στον αυτοκινητόδρομο.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε τμήματα μήκους 1000μ., περίπου, κάθε φορά.

Η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση όπου θα διεξάγονται οι εργασίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE