Ανακοίνωσε Αργεντινό ακραίο επιθετικό!

Ανακοίνωσε Αργεντινό ακραίο επιθετικό!

Η διοίκηση της Αλκής ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού ακραίου επιθετικού Σέρχιο Φαμπιάν Γκονζάλεζ, με τη μορφή δανεισμού από τη Λανούς.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τη Λανούς για τον δανεισμό του Αργεντινού ακραίου επιθετικού Σέρχιο Φαμπιάν Γκονζάλεζ.

Ο ποδοσφαιριστής διανύει το 23ο έτος της ηλικίας του (05/04/1995) και ανήκει στο δυναμικό της ομάδας από την Αργεντινή από το 2015.

Στην πρώτη του χρονιά κατέγραψε 22 συμμετοχές και πέτυχε 4 τέρματα, ενώ την περίοδο 2016-17 δόθηκε ως δανεικός στην Defensa y Justicia.

Εκεί είχε τρεις συμμετοχές και ακολούθως πήγε επίσης ως δανεικός στην San Martin, σημειώνοντας 4 γκολ σε 19 συμμετοχές.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Φαμπιάν Γκονζάλεζ στην οικογένεια της Αλκής και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE