Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και LIKE από πρώην Απολλωνίστα! – PIC

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και LIKE από πρώην Απολλωνίστα! – PIC

Ο Ρουμάνος στόπερ, Μπογκντάν Μιτρέα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Κατωκοπιάς, αποχαιρέτησε την τέως ομάδα του με μήνυμα στο Instagram, τονίζοντας πως ήταν τιμή του που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ήταν τιμή μου να φορέσω αυτή τη φανέλα, πέρασα πολλές υπέροχες στιγμές και συνάντησα πολλούς υπέροχους ανθρώπους! Σας ευχαριστώ όλους».

Δείτε το ποστάρισμα του. Ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν «LIKE» στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ήταν και ο Αντόνιο Γιάκολις, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE