LIVE Video από την πλατεία του Αγίου Πέτρου - Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου 2025, σε ηλικία 88 ετών στην κατοικία του στο Casa Santa Marta, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.
Σε έκτακτη συνεδρία προσήλθε το πρωί της Τρίτης 03/07, το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεργατικής.
Υπενθυμίζουμε πως το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, έγινε υπό τον υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Στην ατζέντα της συνεδρίας βρέθηκαν το σχέδιο Εστία για αντιμετώπιση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων (ΜΕΔ) και η σύσταση φορέα Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων.
Η Κυβέρνηση προσπαθεί να προλάβει την Παρασκευή 06/07, ούτως ώστε να οδηγηθούν τα νομοσχέδια ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής προς ψήφιση, ώστε να εγκριθούν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις