ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό η γυναίκα του θανόντος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό η γυναίκα του θανόντος

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στη Λάρνακα, με την γυναίκα του αδικοχαμένου Γεωργίου να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, όταν έμαθε το χαμό του συζύγου της.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με νευρικό κλονισμό, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 02/07, η σύζυγος του υπάλληλου της ΑΗΚ, Γιώργου Γεωργίου, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του άνδρα της.

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, η γυναίκα του άτυχου Γεωργίου, ενημερώθηκε για τον θάνατο του συζύγου της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα υπέστη νευρικό κλονισμό από την είδηση του χαμού του 42χρονου Γεωργίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα παιδιά του άτυχου 42χρονου, ηλικίας 18, 14 και 6 χρόνων, ενημερώθηκαν από ψυχολόγο, ο οποίος τους προσέφερε στήριξη στη δύσκολη αυτή ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας τραγωδίας – ‘Ρε μάστρε εν ιφταίω εγώ σε τίποτε’ -VIDEO

Υπενθυμίζουμε πως ο Γεωργίου, έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας, όταν βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα και κλάδευε δέντρα, με το μηχάνημα να παρουσιάζει βλάβη.

Αποτέλεσμα της βλάβης ήταν ο 42χρονος άνδρας να πέφτει στο κενό από ύψος πέντε μέτρων περίπου και να τραυματίζεται θανάσιμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE