ΠΑΦΟΣ: 18χρονη κατήγγειλε με καθυστέρηση ότι την βίασαν σε παραλία

ΠΑΦΟΣ: 18χρονη κατήγγειλε με καθυστέρηση ότι την βίασαν σε παραλία

Το κατώφλι αστυνομικού σταθμού στην Πάφο πέρασε γύρω στις 12:45 το μεσημέρι της Δευτέρας 2/7 18χρονη τουρίστρια καταγγέλλοντας πως έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στις 28 Ιουνίου γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, αλλοδαπός άντρας που γνώρισε σε νυχτερινή της έξοδο, την οδήγησε σε παραλία της πόλης όπου και την βίασε. Ανέφερε μάλιστα, πως το άγνωστο σε εκείνη πρόσωπο ήταν νεαρός ηλικίας περίπου 21 ετών.

Η 18χρονη αναμένεται να εξεταστεί την Τρίτη 3/7 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ενώ αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός πως δεν κατέφυγε αμέσως στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικο, από το οποίο πέρασαν ήδη τέσσερις μέρες.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE