Σημαντική υπενθύμιση και από την Ανόρθωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Σημαντική υπενθύμιση και από την Ανόρθωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Σημαντική υπενθύμιση από την Ανόρθωση για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει πως η περίοδος ανανεώσεων για τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας που μας τίμησαν με την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο, ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.

Διευκρινίζουμε από τώρα, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε παράταση στην περίοδο προτεραιότητας.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ

Στο διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, 6 και 7 Ιουλίου, οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θα έχουν ήδη ανανεώσει τα εισιτήριά τους μέχρι τις 5 Ιουλίου, θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να μετακινηθούν σε θέσεις που είναι ελεύθερες ή δεν ανανεώθηκαν.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου όλες οι ελεύθερες θέσεις θα είναι διαθέσιμες για έκδοση εισιτηρίων διαρκείας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.