Η Ευριπίδου στη μεγάλη φωτιά των Πολεμιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ευριπίδου στη μεγάλη φωτιά των Πολεμιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπορεί να βρέθηκε στον Ακάμα το Σαββατοκύριακο, αλλά προτού ξεκινήσει για τις βουτιές της βρέθηκε στην μεγάλη πυρκαγιά των Πολεμιδιών. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/6  ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή των Πολεμιδιών. Για την κατάσβεσή της χρειάστηκαν 15 οχήματα, 50 πυροσβέστες, έξι εναέρια μέσα και η πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών. 

Σχετικό άρθρο: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μάχη με τις φλόγες δίνουν 50 πυροσβέστες, 15 οχήματα και 6 εναέρια μέσα- Καταγγελία από κάτοικο

Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία μετέβη με το όχημά της στην περιοχή και μέσω ενός instastory προσπάθησε να βοηθήσει με όποιο μέσο μπορούσε. 

Η σύζυγός του Νεκτάριου Αλεξάνδρου μέσω ενός instastory προσπάθησε να επαγρυπνήσει τους συμπολίτες μας με μια φωτογραφία από την πυρκαγιά και το σχόλιο στην λεζάντα: "Οι εθελοντές εδώ χρειάζονται βοήθεια. Δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού". 

Διαβάστε επίσης: Σκανδαλίζει η βουτιά της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με αποκαλυπτικό μαγιό (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE