ΚΥΠΡΟΣ: Δεν προλαβαίνουν να τοποθετήσουν τις κάμερες στους δρόμους ως το 2019

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν προλαβαίνουν να τοποθετήσουν τις κάμερες στους δρόμους ως το 2019

Για το θέμα που εδώ και μέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα, μίλησε στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης.    

Εδώ και 13 χρόνια, γίνεται προσπάθεια για να τοποθετηθούν κάμερες στους δρόμους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Το κόστος των καμερών δεν υπολογίστηκαν στον προϋπολογισμό των Υπουργείων αλλά ως έργο του ιδιωτικού τομέα», ανάφερε ο κ. Μιχαηλίδης, ενώ συμπλήρωσε ότι πλέον πρέπει να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες που δεν μπορούν να παρακαμφθούν.

Αποτέλεσμα αυτού, σύμφωνα με τον Γ.Δ. του Υπουργείου Μεταφορών, δεν προλαβαίνουν να λειτουργήσουν οι κάμερες μέχρι το 2019, αλλά το 2020, με προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή αναποδιές.

Θυμίζουμε ότι, το 2007, είχαν τοποθετηθεί κάμερες σε διάφορα σημεία δρόμων, ωστόσο όπως αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ, το τότε συμβόλαιο με συγκεκριμένη εταιρεία διακόπηκε και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE