ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Ο ΥΠΟΙΚ μας δουλεύει» - Ανάρτηση Στεφάνου για εκκαθάριση και ιδιωτικοποίηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Ο ΥΠΟΙΚ μας δουλεύει» - Ανάρτηση Στεφάνου για εκκαθάριση και ιδιωτικοποίηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης σχετικά με τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό.

Μετά τη δήλωση Άντρου Κυπριανού και τη συντονισμένη απάντηση, εν πρώτοις του Πρόδρομου Προδρόμου και έπειτα του βουλευτή Δημήτρη Δημητρίου, ήρθε ο  Στέφανος Στεφάνου με νέα τοποθέτηση.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, σε έντονη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε για δούλεμα από τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

«Ο ΥΠΟΙΚ συνεχίζει να μας δουλεύει», υποστήριξε. «Προσπαθεί να εμφανίσει την εκκαθάριση του Συνεργατισμού ότι είναι ιδιωτικοποίηση. Έλεος! Πραγματικά οι κυβερνώντες έχουν εθιστεί στο ψέμα».

 

Με ενδιαφέρον, λοιπόν, αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα. Η κατάθεση του σχεδίου «Εστία» και η ψήφιση των νομοθετημάτων που έστειλε ως κατεπείγοντα η κυβέρνηση.

Ένα είναι το σίγουρο. Ο πόλεμος χαρακωμάτων δεν πρόκειται να διακοπεί πριν τις διακοπές των βουλευτών.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE