ΚΟΣΙΗ: Καραμπόλα με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο – Αυξημένη τροχαία κίνηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΣΙΗ: Καραμπόλα με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο – Αυξημένη τροχαία κίνηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γιγαντώθηκε η ήδη πυκνή τροχαία κίνηση που παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας το απόγευμα της Κυριακής (1/7).

Κι αυτό γιατί τρία οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα γύρω στις 18:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με αυτόπτες μάρτυρες τα τρία οχήματα τράκαραν το ένα πίσω από το άλλο.

Τραυματισμοί δεν προκλήθηκαν, ωστόσο για ορισμένα λεπτά σημειώθηκε πυκνή τροχαία κίνηση και νεύρα στους οδηγούς.

Η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας βοήθησε ώστε να απομακρυνθούν τα τρία οχήματα από τον αυτοκινητόδρομο και να επανέλθει η λογική για την ώρα τροχαία κίνηση που είναι, λόγω των εξορμήσεων των Λευκωσιατών, αρκετά πυκνή.

*Φωτογραφία: CY Police Checkpoints.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE