Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Θα εγκαινιάσει τζαμί ως παντοδύναμος Πρόεδρος

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Θα εγκαινιάσει τζαμί ως παντοδύναμος Πρόεδρος

Tα κατεχόμενα θα επισκεφθεί ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στις 9 Ιουλίου, στο πρώτο του ταξίδι μετά την εκλογή του και αμέσως μετά την ορκωμοσία του. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο DHA κατά την επίσκεψή του θα εγκαινιάσει και το τζαμί Χάλα Σουλτάν στην περιοχή Μία Μηλιά, το μέγεθος του οποίου είναι τεράστιο (37 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα).

Το τζάμί διαθέτει 4 μιναρέδες και θα μπορούν να προσευχηθούν σε αυτό περισσότεροι από 6 χιλιάδες πιστοί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.