«Κραυγή» Αγγελίδη για θανατηφόρα: «Κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κραυγή» Αγγελίδη για θανατηφόρα: «Κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το νέο θανατηφόρο που συγκλόνισε το παγκύπριο και στοίχισε τη ζωή σε δύο 11χρονα κοριτσάκια προκαλούν μεγάλες συζητήσεις.

Οι δηλώσεις του Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Σπύρου Σπύρου ήρθαν να δέσουν με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου του σώματος, Ανδρέα Αγγελίδη.

Ο κ. Αγγελίδης, στο κλίμα όσων μίλησαν μέχρι τώρα, κρούει τον κώδωνα για τα θανατηφόρα δυστυχήματα.

«Τα είπαμε πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν. Αυτοπειθαρχία, σεβασμός και αλλαγή νοοτροπίας», είναι το μήνυμα του Ανδρέα Αγγελίδη.

Κι όμως, τα δύο 11χρονα αγγελούδια έφυγαν για πάντα από μια ζωή που είχαν κάθε δικαίωμα να απολαύσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE