«Κραυγή» Αγγελίδη για θανατηφόρα: «Κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κραυγή» Αγγελίδη για θανατηφόρα: «Κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το νέο θανατηφόρο που συγκλόνισε το παγκύπριο και στοίχισε τη ζωή σε δύο 11χρονα κοριτσάκια προκαλούν μεγάλες συζητήσεις.

Οι δηλώσεις του Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Σπύρου Σπύρου ήρθαν να δέσουν με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου του σώματος, Ανδρέα Αγγελίδη.

Ο κ. Αγγελίδης, στο κλίμα όσων μίλησαν μέχρι τώρα, κρούει τον κώδωνα για τα θανατηφόρα δυστυχήματα.

«Τα είπαμε πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν. Αυτοπειθαρχία, σεβασμός και αλλαγή νοοτροπίας», είναι το μήνυμα του Ανδρέα Αγγελίδη.

Κι όμως, τα δύο 11χρονα αγγελούδια έφυγαν για πάντα από μια ζωή που είχαν κάθε δικαίωμα να απολαύσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE