ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Σκέψεις για τετρακομματική συνεργασία – Το βέτο του Σιζόπουλου

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Σκέψεις για τετρακομματική συνεργασία – Το βέτο του Σιζόπουλου

Τετρακομματική πρότειναν κάποιοι για τις ευρωεκλογές του 2019.

Σύμφωνα με σχόλιο του Φρίξου Δαλίτη («Ο Φιλελεύθερος») κάποιοι έκαναν σκέψεις για συνεργασία ΕΔΕΚ, Οικολόγων, Αλληλεγγύης και Συμμαχίας Πολιτών.

Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τα κόμματα μετρούν πληγές και απώλειες, ενώ η «απειλή» του ΕΛΑΜ καραδοκεί.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Σιζόπουλος δεν φαίνεται να συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Συμμαχία Πολιτών και τον Γιώργο Λιλλήκα.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ δεν συγχωρεί την ίδρυση κόμματος από τον κ. Λιλλήκα μετά τις Προεδρικές του 2013, αλλά ούτε και την υόσκαψη της υποψηφιότητας Νικόλα στις τελευταίες εκλογές.

Πάντως, οι σκέψεις για συνεργασία στις ευρωεκλογές συνεχίζουν να υπάρχουν και να αιωρούνται είτε για την προαναφερόμενη τετρακομματική είτε για άλλη συνεργασία που θα αφήνει εκτός τη Συμμαχία Πολιτών και θα προσθέτει στον παρονομαστή και το ΔΗΚΟ.

Από το φθινόπωρο, αναμένονται εξελίξεις, οι οποίες θα θέσουν τους αρχηγούς ενώπιον των ευθυνών τους. Ίδωμεν...

Α.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE