Κύπρια ηθοποιός λιποθύμησε μπροστά στις κάμερες – 'Κάποια είναι έγκυος' - VIDEO

Κύπρια ηθοποιός λιποθύμησε μπροστά στις κάμερες – 'Κάποια είναι έγκυος' - VIDEO

Έντρομο το συνεργείο του Σίγμα.

Ο λόγος για την Κύπρια ηθοποιό Χριστίνα Κυριάκου, η οποία παρουσιάζει την μαγειρική εκπομπή ‘Μια Βαλίτσα Γεύσεις’. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων η Χριστίνα αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στους συνεργάτες της.

Αρχίζοντας το θέατρο από νωρίς, δείχνοντας πως δεν είναι καλά, ξαφνικά η ηθοποιός λιποθύμησε, με τον σεφ Γιώργο Τσούλη να την κρατάει έντρομος. ‘Ολο το συνεργείο έσπευσε να τρέξει κοντά της για να την βοηθήσουν, αφού δεν κατάλαβαν πως πρόκειται για φάρσα.

Δείτε το βίντεο στο LifeNewsCy πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE