Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου
Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών υποψηφίων.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το περιεχόμενο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι συζητήθηκε το ενεργειακό πρόγραμμα της Total στην Κυπριακή Δημοκρατία.
Στη συνάντηση, είπε, «επαναλήφθηκε η δέσμευση της εταιρείας στο πρόγραμμα και τις σχετικές συνεννοήσεις που έχουν γίνει».
Την ίδια ώρα, πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, «επιβεβαιώθηκε το αυξημένο ενδιαφέρον της εταιρείας για την ΑΟΖ της χώρας μας».
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και ο κ. Προδρόμου.
Στο μεταξύ, σε ανάρτησή του στο twitter για την συνάντηση ο κ. Λακκοτρύπης έκανε λόγο για «έντονο ενδιαφέρον της εταιρείας για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κυπριακή #ΑΟΖ. #Cyprus».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




