Ούτε ο… Γκούλιτ να ήταν ο Εμπεσίλιο!

Ούτε ο… Γκούλιτ να ήταν ο Εμπεσίλιο!

Θυμάστε τον παλαίμαχο Ολλανδό παιχταρά Ρουντ Γκούλιτ που έπαιζε σχεδόν σε όλες τις θέσεις και ύστερα έγινε (αποτυχημένος) προπονητής;

Αν όχι οι νεότεροι σε ηλικία, οι παλαιότεροι θα τον θυμάστε σίγουρα, αφού δεν ξεχνιέται εύκολα τέτοια σπουδαία μορφή των ευρωπαϊκών γηπέδων!

Κάποιοι μάλλον βλέπουν στο πρόσωπο του Λορέντζο Εμπεσίλιο τον… Ρούντ Γκούλιτ, αλλιώς δεν εξηγείται η τόση προβολή του τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά που έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα!

Εντάξει, καλός παίκτης ο πρώην πλέον άσος του ΑΠΟΕΛ, αλλά μέχρι ενός σημείου… μην το «ξεχειλώσουμε» άλλο.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE