Ούτε ο… Γκούλιτ να ήταν ο Εμπεσίλιο!

Ούτε ο… Γκούλιτ να ήταν ο Εμπεσίλιο!

Θυμάστε τον παλαίμαχο Ολλανδό παιχταρά Ρουντ Γκούλιτ που έπαιζε σχεδόν σε όλες τις θέσεις και ύστερα έγινε (αποτυχημένος) προπονητής;

Αν όχι οι νεότεροι σε ηλικία, οι παλαιότεροι θα τον θυμάστε σίγουρα, αφού δεν ξεχνιέται εύκολα τέτοια σπουδαία μορφή των ευρωπαϊκών γηπέδων!

Κάποιοι μάλλον βλέπουν στο πρόσωπο του Λορέντζο Εμπεσίλιο τον… Ρούντ Γκούλιτ, αλλιώς δεν εξηγείται η τόση προβολή του τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά που έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα!

Εντάξει, καλός παίκτης ο πρώην πλέον άσος του ΑΠΟΕΛ, αλλά μέχρι ενός σημείου… μην το «ξεχειλώσουμε» άλλο.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE