Έκρυβε για 13 χρόνια το θάνατο της μητέρας του για να παίρνει τη σύνταξή της

Έκρυβε για 13 χρόνια το θάνατο της μητέρας του για να παίρνει τη σύνταξή της

Όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα πολλές τέτοιες περιπτώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας. Τόσο η χώρα όσο και οι πολίτες της επικρίθηκαν έντονα και παρουσιάστηκαν ως τα «μαύρα πρόβατα».

Υπάρχουν, ωστόσο, πολλές ιστορίες που αποδεικνύουν πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Για την ακρίβεια δεν είναι καθόλου έτσι. Τέτοιες «απατεωνιές» γίνονται παντού.

«Λαμπρό» παράδειγμα ένας Αυστριακός που διαμένει στην Αυστραλία και κατηγορείται ότι εισέπρατε για 13 χρόνια τις συντάξεις της αποθανούσας μητέρας του, λαμβάνοντας περίπου 250.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Ίνσμπρουκ (αυστριακό Τιρόλο).

Ο 57χρονος άνδρας, ο οποίος ζούσε στην Αυστραλία με τη μητέρα του, δεν ανέφερε τον θάνατο της μητέρας το 2005 και συνέχισε να λαμβάνει διάφορες παροχές από γερμανικά, ελβετικά και αυστριακά ταμεία.

Συνελήφθη στην Αυστραλία, και αρνήθηκε να μιλήσει. Βρίσκεται αντιμέτωπος μέχρι και με πέντε χρόνια φυλάκισης βάσει του αυστριακού νόμου, ανέφερε η εισαγγελία, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες της εφημερίδας Tiroler Tageszeitung.

 

 

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE