Γυναίκα προσπάθησε να βιάσει πρώην της - Χατζάρα - VIDEO

Γυναίκα προσπάθησε να βιάσει πρώην της - Χατζάρα - VIDEO

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε μία 19χρονη κοπέλα στις ΗΠΑ και μέσω αυτών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι απίστευτες λεπτομέρειες μιας ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης

Στο σπίτι του πρώην της εισέβαλε η Samantha Ray Mears σε ώρα που εκείνος δεν ήταν εκεί. Η κοπέλα τον περίμενε και μόλις αυτός γύρισε με την απειλή μιας… χατζάρας τον ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί της. Τον έβαλε να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι και με την απειλή του μεγάλου μαχαιριού πήρε αυτό που ήθελε.

Όπως μετέδωσε το περιοδικό People, εκείνος από τη στιγμή που δεν είχε άλλη επιλογή υπάκουσε και όταν σε κάποια φάση προσπάθησε να ξεφύγει, η 19χρονη τον δάγκωσε, ενώ παράλληλα συνέχισε να τον απειλεί με το μεγάλο μαχαίρι.

Ένα λάθος της ωστόσο ήταν αρκετό ώστε ο νεαρός άνδρας να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να τον σώσει η αστυνομία. Η κοπέλα άφησε το θύμα να την βγάλει φωτογραφίες, ενώ λίγο αργότερα του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα. Το τηλεφώνημα έγινε στις αρχές οι οποίες προσέτρεξαν σε βοήθεια.

Η Mears πλέον κατηγορείται με δύο αδικήματα, ενώ είχε συλληφθεί και τον Απρίλιο για ανάλογη επίθεση στο ίδιο άτομο, όταν τον είχε πιάσει από τα μαλλιά και του είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο.

https://www.youtube.com/watch?v=1s859ctpjMA

 

Από newsbeast

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.