Δίνουν… προβάδισμα στην Ομόνοια για Μαρτίνεθ

Δίνουν… προβάδισμα στην Ομόνοια για Μαρτίνεθ

Παίζει έντονα το όνομα του Άνχελ Μαρτίνεθ για την Ομόνοια…

Νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «heraldo.es» εμπλέκουν ξανά τους «πράσινους» όσον αφορά τον Ισπανό ακραίο μπακ της  Ρεάλ Σαραγόσα.

Στο Ισπανικό ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή γράφεται ότι πέραν του Αστέρα Τρίπολης, στην «εξίσωση» για την απόκτηση του αμυντικού έχει μπει για τα καλά και η Ομόνοια.

Στο ίδιο δημοσίευμα πάντως τονίζεται ότι ο παίκτης προσεγγίστηκε και από τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Χουάν Κάρλος Ολίβα και επίσης ότι ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Μαρτίνεθ, ελέω του ότι ο ποδοσφαιριστής γνωρίζεται με τον Άνχελ Γκόμεθ από την Εσπανιόλ.

Ο 27χρονος Ισπανός μπακ μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Σαραγόσα, ωστόσο είναι εκτός πλάνων από την ομάδα του και ψάχνει την επόμενη του ποδοσφαιρική του στέγη.

Πάντως οι επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό, και το που θα συνεχίσει να παίζει μπάλα ο Άνχελ Μαρτίνεθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.