ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Πυρκαγιά κατέκαψε πεύκα και ελιές – Κακόβουλη ενέργεια

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Πυρκαγιά κατέκαψε πεύκα και ελιές – Κακόβουλη ενέργεια

Κακόβουλη πράξη κρύβεται πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (29/6) στο χωριό Σαλαμιού στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, η ώρα 18.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά ξηρά  χόρτα,  άγρια  βλάστηση,    αριθμό πεύκων  και   ελιών  στην  περιοχή ελαιοχώρι  παρά  του  χωριό  Σαλαμιού,  στη  Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Πάφου,  1 πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα  Δασών, 1 από Ταμείο Θήρας και 2 φορητές πυροσβεστικές μονάδες από τισ κοινότητες Σαλαμιού  &  Γαλαταριά καθώς επίσης και καδενοφόρο όχημα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.02. Κατέκαυσε συνολικλη έκταση περίπου 3 1/2 εκταρίων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί κακόβουλης πράξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE