Επαιξε μία… ωρίτσα στο Μουντιάλ και τον θέλουν Σίτι – Γιουβέντους! BINTEO

Επαιξε μία… ωρίτσα στο Μουντιάλ και τον θέλουν Σίτι – Γιουβέντους! BINTEO

Η Αυστραλία απέτυχε παταγωδώς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να… χτίσουν καριέρες, έστω κι αν αγωνίστηκαν μόλις μία ώρα, συνολικά, στα τρία ματς των ομίλων (VIDEO).

Ο Ντανιέλ Αρζανί, διεθνής Αυστραλός με ρίζες από το Ιράν, παρότι έχει χαρακτηριστεί «wonderkid», δεν πήρε πατήματα από τον προπονητή των «καγκουρό», Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ και αγωνίστηκε στο Μουντιάλ συνολικά μία ώρα.

Μικρό το κακό…

Στα 19 του χρόνια ο Αρζανί θα έχει αρκετές ευκαιρίες να διεκδικήσει την καταξίωση σε Παγκόσμια Κύπελλα.

Ειδικά, από τη στιγμή που Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους φέρονται να ενδιαφέρονται «ζεστά» για εκείνον, μια θέση βασικού στην εθνική θα είναι στο… τσεπάκι του!

Ο «νέος Κιούελ» αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ανήκει στην Μέλμπουρν Σίτι, παρακλάδι της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Ωκεανία.

Έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του και λόγω των σχέσης του συλλόγου του με τους «Πολίτες», πολλοί θεωρούν πως από φέτος κιόλας θα ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΖΑΝΙ:

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE