Την πήραν από το κλαμπ και την βίασαν στο παρκινγκ – Ποινή φυλάκισης σε τρεις νεαρούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την πήραν από το κλαμπ και την βίασαν στο παρκινγκ – Ποινή φυλάκισης σε τρεις νεαρούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

27 συνολικά χρόνια ποινή φυλάκισης, επιβλήθηκαν σε τρεις νεαρούς για τον βιασμό έφηβης.

Ένοχοι για τον βιασμό έφηβης κοπέλας κρίθηκαν τρεις νεαροί, από το Δικαστήριο της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, οι τρεις νεαροί, ηλικίας 23, 24 και 25 χρόνων, μετέβησαν σε νυκτερινό κέντρο όπου γνώρισαν τη νεαρή κοπέλα στις 13 Απριλλίου.

Όπως αναφέρθηκε, η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός το οποίο οι τρεις νεαροί εκμεταλλεύτηκαν για να την πάρουν πίσω στον χώρο στάθμευσης, όπου την βίασαν τέσσερις φορές μέσα σε 50 λεπτά.

Ωστόσο τους έκαψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπου παρουσιάζει τους νεαρούς να φεύγουν από τη σκηνή, λίγα μόλις λεπτά από την επίθεση.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE