ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Παραλίγο να πνιγούν λόγω θαλασσοταραχής - Τέθηκε σε συναγερμό η Λιμενική

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Παραλίγο να πνιγούν λόγω θαλασσοταραχής - Τέθηκε σε συναγερμό η Λιμενική

Σε άμεσο κίνδυνο τέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (29/06) τρία νεαρά πρόσωπα στις θαλασσινές σπηλιές του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άμεσα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ανταποκρίθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (29/06) σε κλήση για περιστατικό, στο οποίο τρία άτομα (δύο κοπέλες και ένας άνδρας), κινδύνευαν στη θαλάσσια περιοχή «Θαλασσινές Σπηλιές» στην Αγία Νάπα.

Η πληροφορία δόθηκε γύρω στις 13:10μ.μ.  στον Ναυτικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ότι τρία, βρίσκονταν στην πιο πάνω περιοχή και δεν μπορούσαν να βγουν στην ακτή.

Άμεσα απέπλευσε η Αστυνομική Άκατος «ΑΣΤΡΑΠΗ 32», μέλη της οποίας, εντόπισαν μέσα στη θάλασσα, τα τρία  πιο πάνω πρόσωπα ηλικίας 22, 24 ετών και 25 ετών, τα οποία αφού παρέλαβαν μετέφεραν με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίας Νάπας.

Στην περιοχή τη συγκεκριμένη ώρα έπνεαν ισχυροί άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ, ενώ η θάλασσα ήταν ταραγμένη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE