ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: 'Aμείλικτος εκβιασμός από Κυβέρνηση - Θέτει διλήμματα για να φορτώσει τα λάθη σε άλλους'

ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: 'Aμείλικτος εκβιασμός από Κυβέρνηση - Θέτει διλήμματα για να φορτώσει τα λάθη σε άλλους'

O Boυλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης ανέφερε ότι σήμερα ο Συνεργατισμός με την κακοδιαχείριση, τα σκάνδαλα και την ανοχή όλων των πολιτικών κομμάτων που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν, διορίζοντας ‘τους δικούς τους’, στα Διοικητικά Συμβούλια, οδηγήθηκε στα χέρια των τοκογλύφων.

Μίλησε για λάθη που δεν είναι σημερινά, αλλά λάθη δεκαετιών χωρίς να υπάρχει ο σωστός έλεγχος και χωρίς καμία τιμωρία. Ο κ. Παπαγιάννης είπε ότι σήμερα βρισκόμαστε μπροστά από ένα αμείλικτο εκβιασμό από την Κυβέρνηση και ότι το κόμμα του απαντά ότι δεν δέχεται αυτούς τους εκβιασμούς.

Ανέφερε επίσης ότι η Κυβέρνηση θέτει διλήμματα γιατί θέλει να φορτώσει τα λάθη και τις παραλείψεις σε άλλους και όχι στους πραγματικούς υπαίτιους και ότι ο απλός λαός και πάλι θα πληρώσει τα λάθη.

Μίλησε για κομματοκρατία και ευνοιοκρατία που οδήγησε την οικονομία και το Συνεργατισμό στη σημερινή κατάσταση. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.